Grote groepen

Wij verzoeken grotere gezelschappen vanaf 10 personen om één van onze menu’s uit te kiezen, zodat de avond voor zowel u als onze keuken soepel verloopt.

De proeverij (gemiddeld € 35,- p.p.) is de typisch Italiaanse manier van dineren. Wij plaatsen bij iedereen een leeg bordje en alle gerechten in het midden van de tafel zodat iedereen van alles wat kan proeven. Mocht u nog gerechten hebben zien staan op de menukaart die u echt mist in de proeverij, dan kunnen wij altijd in overleg toevoegen.

De tweede mogelijkheid is het 4 gangen keuzemenu. Bij dit menu kunnen uw gasten kiezen uit de gerechten van dit menu en eventueel kunnen wij de spoom weglaten zodat dit een 3 gangen keuze menu wordt. Ook hier zijn enkele wijzigingen in overleg mogelijk.

Terug naar alle arrangementen

Grote groepen

Bekijk hier de menusuggesties

Maak tijdig een reservering

Middels het onderstaande formulier kunt u een reserveringsaanvraag doen. Uw aanvraag komt dan rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u automatisch een sms met een bevestiging.
Wanneer u een voorkeur voor een bepaalde tafel opgeeft, is dit altijd onder voorbehoud.

U kunt tot 24 uur van tevoren via internet reserveren, als u op kortere termijn wilt reserveren kunt u ons telefonisch bereiken.

Nu reserveren