Grote groepen

Komt u bij ons dineren met 10 personen of meer? Dan serveren wij het proeverijmenu of het 3 gangen keuzemenu. Wenst u liever een andere samenstelling dan horen we dat graag

Het proeverijmenu 35,- p.p. is een typisch Italiaanse manier van dineren. Wij plaatsen bij iedereen een leeg bordje en alle gerechten in het midden van de tafel zodat iedereen van alles wat kan proeven. Mocht u nog gerechten hebben zien staan op de menukaart die u echt mist in de proeverij, dan kunnen wij altijd in overleg toevoegen.

De tweede mogelijkheid is het 3 gangen keuzemenu. 35,- p.p. Uw gasten kiezen op de avond zelf dan het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Dieetwensen en/of allergieën mogen op de avond zelf aan de bediening mogen worden doorgegeven. Graag wil de keuken wel graag vooraf weten of er een veganistische of vegetarische wens is in het gezelschap.

Terug naar alle arrangementen

Grote groepen

Bekijk hier de menusuggesties

Wij zijn t/m 6 april gesloten

Middels het onderstaande formulier kunt u een reserveringsaanvraag doen. Uw aanvraag komt dan rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u automatisch een sms met een bevestiging.
Wanneer u een voorkeur voor een bepaalde tafel opgeeft, is dit altijd onder voorbehoud.

U kunt tot 24 uur van tevoren via internet reserveren, als u op kortere termijn wilt reserveren kunt u ons telefonisch bereiken.

Nu reserveren